2013. augusztus 2., péntek

.:: Prológus ::.

Hogy mi volt az, ami  az eddig sem unalmas életemet még inkább felbolygatta? Én magam sem tudnék erre pontos választ adni, egyszerűen túl gyorsan történt minden. 
Ahogy mindenki, én is vágytam rá, hogy egyenjogúvá váljak szüleimmel, s soha többé ne parancsolhassanak nekem. Épp a tizennyolcadik életévemet töltöttem, kopogtattam a felnőtté válás ajtaján, mikor teljes szabadságot ruháztak rám. Korlátok nélküli, önálló életben reménykedtem, de a dolgok másképp alakultak. Hazudnék, ha azt mondanám nem tudtam mi vár rám, mert a sorsom már a születésem pillanatában eldőlt: király leszek. Méghozzá Anglia királya.

Ui: Véleményeket szívesen olvasok! :) 

2 megjegyzés:

  1. Ó, te jó ég. Cserét kértél nálam, én pedig megnyitottam a blogot és szó szerint lefagytam. A kinézete egyszerűen csodás, megfogott, így szemem a prológusra tévedt és azon kaptam magam, hogy elolvastam és a pár sort és azonnal a feliratkozás gombra kúszott az egerem. Megfogott ez pár mondat, felkeltette az érdeklődésemet, vagyis a prológust helyt állt, tetszett! Wáó, és ebbe belecsempészni a 1D-t, ügyes.
    Várom az első részt! :)
    domii, xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik!:D Én a te kommentedtől fagytam le, majd fülig érő mosollyal olvastam el még tízszer. Nem hittem, hogy lesz bárki, akit érdekel egy újabb történet a fiúkról. :)
      Nagyjából, na jó már konkrétan tudom, hogy kinek milyen szerepet adok majd!
      Nagyon szépen köszönöm, hogy kifejtetted a véleményed!
      Sietek!
      xx

      Törlés